You are here

Collaboration Days

 

Collaboration Days 2017-2018

Visit our event calendar to see and subscribe to all our dates.

 

Regular Bell Schedule


Period 1

8:15 – 9:36

81 minutes

Period 2

9:41 – 11:02

81 minutes

Lunch

11:02 – 11:42

40 minutes

Period 3

11:47 – 1:08

81 minutes

Period 4

1:13 – 2:33

81 minutes

 

Collaboration Bell Schedule


Collaboration Time

8:10 – 9:09

59 minutes

Period 1

9:14 – 10:20

66 minutes

Period 2

10:25 – 11:31

66 minutes

Lunch

11:31 – 12:11

40 minutes

Period 3

12:16 – 1:22

66 minutes

Period 4

1:27 – 2:33

66 minutes